Mustafakemalpaşa Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi

TANAP ve Mustafakemalpaşa Belediyesi işbirliği ile Muradiyesarnıç Mahallesi'nde hayata geçirilen Mustafakemalpaşa Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, 7 Aralık 2019 tarihinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İçinde Macera Parkuru, Okçuluk Alanı, Yerel Ürünler Sergi ve Satış Merkezi, Çocuk Trafik Eğitim Parkuru, Kahvaltı-Izgara Salonu, Açık Hava Sineması ve Çocuk Kütüphanesi bulunan sosyal tesis, Mustafakemalpaşa Belediyesi'ne ait 10 dönümlük arazide inşa edildi.

5 ayda tamamlanan proje 2 buçuk milyon TL'lik bütçeyle Bursa'nın en büyük projeleri arasında yer almaktadır.

Tesisin Kahvaltı -Izgara Salon'nda, 9:30-14:00 saatleri arasında verilen kahvaltı servisinden sonra saat 22:00'ye kadar ızgara çeşitleriyle hizmet verilmektedir.

Adres     : Muradiyesarnıç Mahallesi Suuçtu Şelalesi Yolu Üzeri 16500 Mustafakemalpaşa / BURSA

Telefon   : 444 3 815