Züferbey YİBO Güreş Takımı’ndan Birincilik Kupası

21-01-2010 günlerde Bursa Yıldırım Spor Kompleksi’nde yapılan 13-14 yaş gurubu Türkiye Serbest Güreş Bursa İl Seçmeleri’nde şampiyon olan Mustafakemalpaşa Züferbey YİBO

Züferbey YİBO Güreş Takımı’ndan Birincilik Kupası

Geçtiğimiz günlerde Bursa Yıldırım Spor Kompleksi’nde yapılan 13-14 yaş gurubu Türkiye Serbest Güreş Bursa İl Seçmeleri’nde şampiyon olan Mustafakemalpaşa Züferbey YİBO Güreş Takımı, Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’ı ziyarette bulundu.

Ziyarette güreşçilerin yanı sıra Züferbey YİBO Okul Müdürü Murat Boy, Müdür Yardımcısı Adil Esas, Beden Eğitimi Öğretmeni Barbaros Dikel ve Belediyespor Güreş Antrenörü Sebahattin Ayyıldız yer aldı. Mustafakemalpaşa’yı temsilen Züferbey Yibo Güreş Takımının katıldığı ve toplam 125 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği şampiyona’da Züferbey Yibo Serbet Güreş Takımı İl Birincilik Kupasını Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’a takdim etti.

Başkan Kurtulan “ İlçemiz çocukları spor dallarında oldukça yetenekli. Okul, kulüp işbirliği ve belediyenin vermiş olduğu destek de bu başarının kaynağını oluşturuyor. Dereceye giren güreşçilerimizi kutluyor, onları yetiştiren hocalarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da sporda aldıkları başarılarını devam ettirerek, eğitim hayatında da yine büyük başarılara imza atmalarını temenni ediyorum” dedi.

2009-2010 13-14 Yaş Serbest Güreş Bursa İl Seçmelerinde dereceye giren sporcuların isimleri ise şöyle;

AD SOYAD

KİLO