Zorlu parkurda dereceye koştular

07-05-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor atletleri, İstanbul Çekmeköy’de koşulan ultra maratondan derece ile döndü.      Çekmeköy Belediyesi  ve Team Ultra Trail Runner tarafından düzenlenen

Zorlu parkurda dereceye koştular

Çekmeköy Belediyesi  ve Team Ultra Trail Runner tarafından düzenlenen Çekmeköy 2. Ultra Maratonu hafta sonu Çekmeköy ormanlarında yapıldı.

Hızdan çok dayanıklılık ve dikkat gerektiren zorlu bir parkurda gerçekleştirilen maratona, Mustafakemalpaşa Belediyespor Atletizm Takımı koşucuları da katıldı.

İnişli, çıkışlı ve zorlu olduğu kadar zevkli bir parkurda yapılan yarışta, 45 km.’lik patika koşusuna katılan Mehmet Sarıoğulları, parkuru 1. tamamlayarak kürsüye çıktı.

30 km.’lik patika koşusuna katılan Tanzer Dursun ise 4.sırayı alarak önemli bir başarı kazandı.

Belediyesporlu atletleri kutlayan Başkan Sadi Kurtulan, kazanılan başarılarla atletizm ve Atletizm Takımı’na olan ilginin artacağına inandığını dile getirdi.