Zihinsel Özürlüler Gösteri Sanatları Topluluğu’ndan mini konser

12-07-2011 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Özürlüler Müdürlüğü (İSOM) Gösteri Sanatları Topluluğu konser için Mustafakemalpaşa’ya geliyor.      İstanbul

Zihinsel Özürlüler Gösteri Sanatları Topluluğu’ndan mini konser

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Özürlüler Müdürlüğü (İSOM) Gösteri Sanatları Topluluğu Adnan Menderes Meydanı’nda Mustafakemalpaşalılarla buluşuyor.
   Zihinsel Özürlü öğrencilerden oluşan İSÖM Zihinsel Özürlüler Gösteri Sanatları Topluluğu hazırladıkları kendilerine özgü programlarıyla ilçe halkına mini bir konser verecek.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilerek, 13 Temmuz 2011 Çarşamba akşamı Saat 21:00’de Adnan Menderes Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan programı tüm halkımız ücretsiz olarak izleyebilecek.