Zabıta Teşkilatı yemekte buluştu

30-09-2015 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Zabıta Müdürlüğü personeli ile yemekte buluştu. Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 189. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama yemeğine; Belediye Başkanı

Zabıta Teşkilatı yemekte buluştu

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Zabıta Müdürlüğü personeli ile yemekte buluştu. Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 189. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama yemeğine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Enver Erdoğan, Zabıta Müdürü Murat Güçyılmaz, Zabıta Müdürlüğü personeli ve aileleri katıldı. Süngü Tesisleri'ndeki yemekte konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin tecrübeli ve örnek bir Zabıta kadrosuna sahip olduğunu söyledi. Zabıta Teşkilatı'nın özverili çalışmalarla kentin huzuruna büyük katkı sağladığını belirten Başkan Kurtulan; " Belediye ile vatandaş arasında bir köprü olan Zabıta'nın hizmetlerini sürdürülebilir kılması, kentin esenliğine güç katacaktır. Karşılıklı hoşgörü içerisinde toplum olmanın gerekliliklerini yerine getirerek, sorumluluk ve yetkiler çerçevesinde toplumsal hayatın düzeni için el ele vermeliyiz. Geçmiş dönemlerde Zabıta ekipleri mahallerin ağabeyleriydi. Bizleri gözetir, esnafla her zaman sıcak diyaloglar kurar, vatandaşların sıkıntılarını çözmek için öncülük ederdi. Bu güzel belediyecilik kültürüne bugünlerde daha çok ihtiyacımız var. Toplumun her kesimi ile her anda ilgilenmek gibi bir sorumluluğumuz var. Bilmediklerimizi öğrenmek için kendimizi geliştirelim. İşimizin kıymetini bilirsek, iyi niyetle güzel işler yaparsak, vatandaşımızı memnun eder, duasını alırız. Zabıta Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü kutluyor, ekiplerimize görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. Başkan Kurtulan, şehitler için dualar edildiği yemekte zabıta kıyafeti giyen miniklerle yakından ilgilendi. Minik zabıta Arda Ege Şentürk'de okuduğu şiirle büyük takdir kazandı.