Zabıta Teşkilatı’ndan pastalı kutlama

10-09-2013 Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, teşkilatın kuruluşunun 187. yıl dönümünü pasta keserek kutladı. 4-8 Eylül Zabıta Haftası Zabıta Haftası kutlamasına, Belediye Başkanı Sadi

Zabıta Teşkilatı’ndan pastalı kutlama

Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, teşkilatın kuruluşunun 187. yıl dönümünü pasta keserek kutladı. 4-8 Eylül Zabıta Haftası Zabıta Haftası kutlamasına, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,  Başkan Yardımcısı Mustafa Eren,  Zabıta Müdürü Mustafa Öztürk ve zabıta personeli katıldı. Zabıta Müdürlüğü personeli ile birlikte pasta kesen Başkan Sadi Kurtulan,  yetkiler çerçevesinde toplumsal hayatın huzuru ve güveni için çalışan zabıta personeline gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Kurtulan; “ Zabıta ekiplerimiz, Mustafakemalpaşa’nın sağlık, esenlik, huzur ve düzenini sağlamak konusunda üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmek için 7 gün 24 saat yoğun bir şekilde çalışmaktadırlar. Belediyemizin güler yüzü ve aynası olan Zabıta Müdürlüğü personelimize çalışmalarında başarılar diliyor, teşkilatın 187. yılını kutluyorum” dedi.