Zabıta Teşkilatı 192 yaşında

07-09-2018 Mustafakemalpaşa Belediyesi, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 192. yılını törenle kutladı. 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla düzenlenen program, kortej yürüyüşü ile başladı. Cumhurluk Alanı’nda Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve İstiklal Marşının okunma

Zabıta Teşkilatı 192 yaşında

Cumhurluk Alanı’nda Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden törene; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Enver Erdoğan ve Erol Pektez, Zabıta Müdürü Ahmet Balım, daire amirleri ve zabıta personeli katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yerleşim yerlerinin can ve mal güvenliğini sağlayan, esnafın verdiği hizmetlerin kalitesini ölçerek halkın mutluluğu için daha güzel işler yapmanın gayreti içinde olan Mustafakemalpaşa Zabıta Teşkilatı’nın hizmet kalitesini sürekli arttırdığını belirtti.

Yerel yönetimlerin en köklü kurumunun Zabıta Teşkilatı olduğunu kaydeden Başkan Kurtulan; “ Mesleğimiz kimliğimizdir. Öğrenerek, öğreterek ve ilişiklerimizi düzenleyerek bu kimlik içerisinde vatandaşımıza hizmet ediyoruz. Huzuru koruma sorumluluğunu hassasiyetle yürüten Zabıta Teşkilatı’nın 192. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başlarılar diliyorum” dedi.

Başkan Sadi Kurtulan, etkinlikler kapsamında vatandaşa çiçek dağıtırken kahvaltıda bir araya geldiği zabıta personeline de günün anısına çeşitli hediyeler verdi.