Geri Dön

Zabıta Teşkilatı 186. yılını kutluyor

10-09-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 4-8 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.      Zabıta Teşkilatı'nın 186. kuruluş

Zabıta Teşkilatı 186. yılını kutluyor

10-09-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 4-8 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.      Zabıta Teşkilatı'nın 186. kuruluş

     Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 4-8 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
     Zabıta Teşkilatı'nın 186. kuruluş yıldönümü Mustafakemalpaşa'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, daire amirleri ve zabıta personelinin katılımıyla gerçekleştirilen tören, ‘ Zabıta Teşkilatının 186. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun’ pankartı eşliğinde Cumhurluk Alanı’na yürüyüş ile başladı. 
     Cumhurluk Alanı’nda Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden törende konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Zabıta Teşkilatı’nın 186. yılını kutlamanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Başkan Kurtulan konuşmasında; “ Zabıta, belediyelerin teşkilat yapısında olmazsa olmaz ana birimlerindendir. Bulunduğu şehrin sağlık, esenlik, huzur ve düzeninden sorumludur. Çalışmalarıyla şehrin yaşam kalitesini yükseltir. Toplum olmanın gereği olarak arzu edilen huzur ve düzeni yerine getirmeye çalışan zabıta ekiplerimiz, Mustafakemalpaşa’da 7 gün, 24 saat özveriyle görev yapmakta ve üzerlerine düşen sorumluluğun hassasiyeti içerisinde çalışmalarını sürdürmektedirler. Zabıta, büyük özveri isteyen meslek dallarından bir tanesidir. Bu büyük fedakârlık isteyen mesleğin en büyük destekçileri de bizler olmalıyız. Karşılıklı hoş görü içerisinde toplum olmanın gereklerini yerine getirerek, sorumluluk ve yetkilerimiz çerçevesinde toplumsal hayatın huzur ve düzeni için el ele vermeliyiz. Zabıtalarımızın daha iyi şartlarda çalışabilmesi için vatandaşlarımızın gerekli desteği sağlamasını bekliyoruz. Bu gün münasebeti ile dileğim halkımız ile zabıta ekiplerinin birbirlerine sevgiyle sarılmalarıdır, birbirlerini anlamalarıdır. Zabıta Haftası nedeniyle tüm zabıta arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyor, halkın sağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden Zabıta Teşkilatı’nın 186. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
     Törenin ardından Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, Zabıta Müdürü Mustafa Öztürk ve zabıta personeli vatandaşlara günün anısına çiçek dağıttı. Kutlamalar, Zabıta Teşkilatı’nın 186. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Zabıta Müdürü Mustafa Öztürk’ün makamında personeli ile birlikte kestiği pastayla sona erdi.
 
.
.
.