Zabıta Teşkilatı 185 yaşında

08-09-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Belediye Zabıtası Teşkilatı’nın 185. kuruluş yıl dönümünü, düzenlenen törenle kutladı.       Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, Zabıta

Zabıta Teşkilatı 185 yaşında

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, Zabıta Müdürü Şadan Çukran ve zabıta personelinin katıldığı tören, belediye binası önünden Cumhurluk Alanı’na yürüyüşle başladı. “Belediye Zabıtası’nın 185. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun” pankartıyla yürüyen zabıta personeline vatandaşın ilgisi de yoğun oldu.
Cumhurluk Alanı’nda anıta çelenk sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam eden törende, Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Eren Zabıta Müdürlüğü’nün önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Eren konuşmasında “ Zabıta Müdürlüğümüzde çalışan personelimizin yoğun ve stresli bir görevi sürdürdüklerini biliyoruz. Sizler halkımızın sağlık ve huzuru için 7 gün 24 saat çalışan personelimizsiniz. Şirin ilçemizin daha yaşanır bir kent olma yolunda hızlı bir şekilde ilerlemesinde bizlere her zaman destek olmaktasınız. İlçemizin cadde ve sokaklardaki düzeninin sağlanmasında belediyemizin kolluk birimi olarak vatandaş ve belediyemiz arasında köprü vazifesi görmektesiniz. Zabıta personelimiz belediyemizin hem aynası hem de vitrinidir. Başkanlığımız hangi zorluklar altında çalıştığınızın farkındadır. Görevinizi en iyi şekilde yerine getirdiğinize inancımız tamdır. Bu vesile ile hepinize teşekkür eder, Zabıta Teşkilatının 185. Kuruluş yıl dönümünü yürekten kutlarım” dedi.

Düzenlenen törenin ardından Zabıta Personeli, Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Eren’le birlikte esnaf ve vatandaşa çiçek dağıttı.

.