Zabıta göz açtırmıyor

01-11-2010 Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine bir markette yaptığı denetimler sonucunda tarihi geçmiş yaklaşık 86 kg mala el koydu.       Mustafakemalpaşa

Zabıta göz açtırmıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine bir markette yaptığı denetimler sonucunda tarihi geçmiş yaklaşık 86 kg mala el koydu.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sık sık yaptığı denetimlerle vatandaşların sağlığı ile oynayanlara fırsat vermiyor. Geçtiğimiz hafta sonunda bir ihbarı değerlendiren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaptığı baskın sonucunda bir markette son kullanma tarihi geçmiş toplam 86 kilogram gıda maddesine el koydu. Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, periyodik olarak yıl boyunca son kullanma tarihi geçmiş ürün kontrollerinin yapıldığını, vatandaşların da bu konuda duyarlı olmaları ve böyle bir ürünle karşılaşmaları halinde ihbarda bulunmaları gerektiğini bildirdi.

.