ZABITA EKİPLERİNİN GIDA DENETİMİ SÜRÜYOR

30-07-2009 Zabıta Ekiplerince unlu maluller üzerine faaliyette bulunan başta pastane, tatlı ve börekçilerin imalathanelerine denetimler yapıldı. Sağlık standartlarına uyumu ve insan

ZABITA EKİPLERİNİN GIDA DENETİMİ SÜRÜYOR

Belediyemiz Zabıta Ekiplerince unlu maluller üzerine faaliyette bulunan başta pastane, tatlı ve börekçilerin imalathanelerine denetimler yapıldı. Sağlık standartlarına uyumu ve insan sağlığına verdikleri önemi denetlemek amacıyla üreticilerin haberi olmaksızın 29 Temmuz 2009 Çarşamba Günü kontrol yapıldı.

Denetlenen 10 imalathaneden 8’inde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmazken, belirlenen sağlık standartlarına uymayan 2 imalathaneye eksiklerini giderilerek, genel koşullara uygun üretime bir an önce geçmeleri için gerekli uyarılar yapılarak, süre verildi.

Belediye Başkanımız Sadi KURTULAN öenmli olanın. Mustafakemalpaşa’da faaliyetlerini sürdüren imalathanelere yapılan denetimlerin amacı vatandaşlarımızın güvenerek gönül rahatlığı içerisinde tüketebilmesi olduğunu belirtirken “İnsan sağlığının ne kadar önemli olduğunu biliyor bu konuda yapılacak tüm çalışmaları destekliyoruz. Sağlık standartları kapsamında uygun bulunmayan 2 imalathanenin de eksikliklerini gidereceğine inanıyorum. Mustafakemalpaşa adına yakışır olmak için gayret ediyor bizlerde bu konuda üzerimize düşen tüm görevi yerine getireceğiz.” dedi.