Zabıta denetimleri aralıksız sürüyor

29-03-2010 Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe merkezinde yaptığı denetimleri sürdürüyor. Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta ekipleri, halk sağlığı için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Simit

Zabıta denetimleri aralıksız sürüyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe merkezinde yaptığı denetimleri sürdürüyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta ekipleri, halk sağlığı için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Simit Fırını denetimi gerçekleştiren ekipler, halk sağlığı açısından gerekli kurallara uymayan fırınlara göz açtırılmayacağını belirttiler. Simit fırınlarının yanı sıra seyyar simit satıcıları da ekipler tarafından denetlendi. Seyyar araçların üstlerinin kapalı olması için gerekli uyarılarda bulunan ekipler, gazete kâğıdı kullanılmaması gerektiğini belirterek, satıcıları ‘beyaz kağıt’ kullanmaları hususunda bilgilendirdi.

Aynı zamanda geçtiğimiz hafta başlatılan ‘hurda araç’ toplama işi de zabıta ekipleri tarafından sürdürülüyor. Mahalle aralarına terk edilen ve çevre kirliliği oluşturan hurda araçlar, Belediye Garajı’na çekiliyor.