Zabıta’dan tereyağı operasyonu

22-01-2015 Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumaya dönük çalışmalarına hızla devam ediyor. Vatandaşların gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaları için denetimlerini arttıran Zabıta

Zabıta’dan tereyağı operasyonu

Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumaya dönük çalışmalarına hızla devam ediyor. Vatandaşların gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaları için denetimlerini arttıran Zabıta ekipleri, Perşembe günleri kurulan Üretici Pazarı’nda gerçekleştirilen kontrolde, tereyağı süsü verilerek satışa sunulan bitkisel yağlara el koydu. Tüketiciden gelen şikâyet üzerine pazarda incelemelerde bulunan ekipler, yarım kiloluk olarak paketlenmiş 38 adet bitkisel yağ el geçirdi. Piyasaya sürülen ürünlerin etiketlenmeden tereyağı olarak üreticiye sunulduğu bildirildi. Satıcıya cezai işlem uygulanırken, ele geçirilen yağlar imha edildi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, halk sağlığını tehdit eden hiçbir şeye izin vermeyeceklerini söylerken, Zabıta ekiplerinin güvenli ve sağlıklı tüketim için yasal olarak yürüttüğü denetimleri sıklaştıracağını dile getirdi.