Zabıta’dan ‘Ramazan’ denetimi

24-06-2014 Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Ayı dolayısıyla fırınlara yönelik denetimlerine hız verdi. 11 ayın sultanı Ramazan’ın sağlıklı bir şekilde geçmesi

Zabıta’dan ‘Ramazan’ denetimi

Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Ayı dolayısıyla fırınlara yönelik denetimlerine hız verdi. 11 ayın sultanı Ramazan’ın sağlıklı bir şekilde geçmesi için çalışmalarını sürdüren Zabıta personeli, Mustafakemalpaşa’da hizmet veren tüm fırın ve imalathaneleri tek tek kontrol ediyor. Ruhsat, iş ve işçi temizliği, hijyen, etiket ve gramaj kontrolü yapan ekipler, eksiklikleri bulunan iş yerlerini uyarırken, denetimleri olumlu geçenlere ise teşekkür etti. İnsan sağlığını olumsuz etkileyecek durumlara müsaade etmeyeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, sağlıklı gıda tüketiminin üzerinde özenle durduklarını belirtti. Başkan Kurtulan; “ Bugüne kadar yapılan denetimlerde büyük bir sorunla karşılaşılmadı. Bu yönden esnafımızın duyarlılığına teşekkür ediyoruz. Uyarılan iş yerleri de hemen eksikliklerini giderme noktasında çalışmalarına başladı. Ramazan Ayı boyunca; fırın, şarküteri, market ve bakkallara yönelik kontroller devam edecek. Vatandaşlarımız şikâyetlerini ücretsiz olarak Belediye Zabıta Müdürlüğü 153 nolu telefona bildirebilir. Tüm hemşerilerimizin mübarek Ramazan ayını şimdiden kutluyor, sağlıklı günler diliyorum” dedi.