Zabıta’dan fırınlara denetim

26-07-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayı ile birlikte ekmek fırınlarında pide gramaj kontrolü yaptı.     Mustafakemalpaşa’da faaliyet gösteren fırınları Ramazan

Zabıta’dan fırınlara denetim

Mustafakemalpaşa’da faaliyet gösteren fırınları Ramazan ayı öncesi genel temizlik konusunda kontrol ederek, eksikliklerin tamamlanması hususunda uyarılarda bulunan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, son olarak pide gramajlarını denetimden geçirdi.

Denetimlerde, pidelerin belirlenmiş olan gramaj tarifesine uygun olarak üretildiği, satışlarda kullanılan ambalaj kâğıtlarında ise herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığı bildirildi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, halk sağlığı için Ramazan ayı boyunca denetimlerin sıkı bir şekilde devam edeceğini dile getirdi.

.