Zabıta 184 yaşında

01-09-2010 Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Belediye Zabıtasının Teşkilatı’nın 184. kuruluş yıl dönümünü, düzenlenen törenle kutladı.   Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Zabıta Müdürü Şadan Çukran

Zabıta 184 yaşında

Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Belediye Zabıtasının Teşkilatı’nın 184. kuruluş yıl dönümünü, düzenlenen törenle kutladı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Zabıta Müdürü Şadan Çukran ve zabıta personelinin katıldığı tören, belediye binası önünden Cumhurluk Alanı’na yürüyüşle başladı. Cumhurluk Alanı’nda anıta çelenk sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam eden törende, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan Zabıta Müdürlüğü’nün önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Düzenlenen törenin ardından Zabıta Personeli Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’la birlikte esnafa çiçek dağıttı.

Program daha sonra Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın zabıta personeline günün anısına plaket takdimiyle sona erdi.