Yunus Emre’li öğrencilerden Başkan Kurtulan’a ziyaret

15-03-2012 Mustafakemalpaşa Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencileri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret ettiler.      4/A sınıfı öğrencilerinin, belediyenin çalışmalarını görmek, izlemek

Yunus Emre’li öğrencilerden Başkan Kurtulan’a ziyaret

4/A sınıfı öğrencilerinin, belediyenin çalışmalarını görmek, izlemek ve tanıtmak konulu ödevleri kapsamında, sınıf öğretmeni Hilmi Dal rehberliğinde gerçekleştirdikleri ziyarette misafirlerini makamında konuk eden Başkan Sadi Kurtulan, küçük öğrencilerin çeşitli sorularını yanıtladı.

Başkan Kurtulan, Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencileri; Seda Nur Kaya, Beyza Şengül, Nilay Dal ve Mehmet Talha Ayer’in, belediyenin hizmetleri, projeler, kültürel-sanatsal aktiviteler, çevre ve yerel yönetimler gibi çeşitli konularda yönelttiği sorulara içtenlikle yanıt verdi.

Yakından ilgilendiği öğrencilere kitap hediye eden Belediye Başkanı Kurtulan; “ Sizlerden tek isteğimiz, eğitiminize devam etmeniz ve her zaman çok kitap okumanız. Gelecekte sizleri çok iyi yerlerde görmek istiyoruz” dedi.