Yönetici adaylarına sertifika

30-01-2013 Belediyesi ve Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) işbirliği ile belediye personeline yönelik düzenlenen ‘Yönetici Gelişim Eğitimi’ tamamlandı. Mustafakemalpaşa

Yönetici adaylarına sertifika

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) işbirliği ile belediye personeline yönelik düzenlenen ‘Yönetici Gelişim Eğitimi’ tamamlandı. Mustafakemalpaşa Belediyesi ve TOSYÖV işbirliği ile BEBKA Teknik Destek Programı’na sunulan ‘Yönetici Geliştirme Eğitimi Projesi’nden alınan destekle yapılan eğitimin ardından kursa katılanlara sertifikaları verildi. 4 hafta süren seminerlerde, yönetici yeteneklerinin geliştirilmesi, kurumsallaşma vizyonu ve başarı konularında ilgili personele bilgiler verildi. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkanı Habil Duran ve Kavurmacı Yönetim-Gelişim Merkezi Genel Koordinatörü İsmail Hakkı Kavurmacı’nın katıldığı törende, günün şartlarına uygun olarak çağdaş yönetim tarzları konularında eğitim alan 27 personele sertifikaları verildi. ‘Başarının anahtarı ekip ruhu’ Törende konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin marka değerini koruması için en alt kademeden en üst kademeye kadar her çalışana önemli görevler düştüğünü ve bu tür eğitimlerin ekip ruhunun canlanmasında önemli olduğunu belirtti. Başkan Kurtulan, çalışma hayatında başarı yolunun ekip ruhu, planlama ve işini sevme becerisi kazanmaktan geçtiğine işaret ederek; “ İnsan hedeflerle yaşar. Hangi işi yaparsak yapalım her zaman en iyisini gerçekleştirme inancını içimizde taşır ve seçtiğimiz hedefe yürüme gayretini duyarız. Kamu hizmeti yapan bizlerde vatandaşlarımıza yönelik sorumluluklarımızı önce önümüze bir hedef koyarak, sonra bu işi severek ve güçlü bir ekip çalışmasıyla yerine getirebiliriz.  Seminerlerin personelimize bu yönde büyük katkılar verdiğine inanıyorum.  Eğitimlerini başarıyla tamamlayan personelimizi kutluyorum. Bu yöndeki eğitim çalışmalarımız devam edecek” dedi.