Yıldız Milli Takım seçmelerine 2 sporcu

18-05-2011 Mustafakemalpaşa Belediyespor Taekwondo Takımı’ndan iki sporcu, 27-29 Mayıs’ta Niğde’de yapılacak olan Yıldız Milli Takım seçmelerine katılacak.       Mustafakemalpaşa Belediyespor Taekwondocularından büyük

Yıldız Milli Takım seçmelerine 2 sporcu

Mustafakemalpaşa Belediyespor Taekwondocularından büyük başarı. 27-29 Mayıs tarihleri arasında Niğde’de yapılacak olan Taekwondo Yıldız Milli Takım seçmelerine Bursa’dan davet edilen 6 sporcudan ikisi Mustafakemalpaşa Belediyespor sporcularından oluşuyor.

Antrenörleri Sertaç Sağır ve Belediyespor Koordinatörü Önder Balta ile birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.Mustafakemalpaşa Belediyespor Taekwondocularından 49 kiloda Rıza Tokgöz ve 59 kiloda Nisa Kuyumcular, Milli Takım seçmelerinde başarılı olacaklarını ve ay yıldızlı formayı giyerek ülkemizi 7-10 Temmuz’da Gürcistan’da yapılacak olan Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda temsil edeceklerinin sözünü verdiler.

Başkan Kurtulan’da iki sporcuyu başarılarından dolayı tebrik etti ve Gürcistan’da kendilerinden madalya beklediğini söyledi. Başkan Kurtulan her iki sporcuya da Mustafakemalpaşa’yı anlatan kitaplar hediye etti ve gittikleri her yerde Mustafakemalpaşa’yı anlatmalarını istedi.

DEMİRKOL’DAN ŞAMPİYONLUK

Mustafakemalpaşa Belediyespor Masa Tenisi Takımı’nda yer alan sporculardan Aydın Demirkol da Bursa Bölgesi Veteranlar Masa Tenisi müsabakalarında şampiyon oldu.

Toplam 106 sporcunun mücadele ettiği ve Dikkaldırım Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon olan Aydın Demirkol da Başkan Kurtulan’ı ziyaret etti.

Demirkol’u başarısından dolayı kutlayan Başkan Sadi Kurtulan, tecrübeli sporcudan yeni başarılar beklediğini söyledi.

.