Yıldız kızlar madalya peşinde

24-08-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Tekvando Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Belediyespor Yıldız Kız Tekvado Takımı’na başarılar diledi. 25-30 Ağustos

Yıldız kızlar madalya peşinde

25-30 Ağustos tarihleri arasında Samsun’da yapılacak Tekvando Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda tatamiye çıkacak olan Yıldız Kız Tekvando Takımı sporcuları, şampiyona öncesi Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

Belediyespor Koordinatörü Önder Balta ve Tekvando Antrenörü Sertaç Sağır’ın da katıldığı ziyarette tekvandoculara başarılar dileyen Başkan Sadi Kurtulan, genç sporcuların Samsun’dan madalya ile döneceklerine inandığını söyledi.

Tekvandoya verdikleri destekle bu spora olan ilginin her geçen gün arttığını dile getirten Başkan Kurtulan, 88 sporcunun bulunduğu Belediyespor Tekvando Takımı’nın bu yıl içinde katıldığı turnuvalarda 60’ın üzerinde madalya kazandığını, en büyük hedeflerinin ise Olimpiyat Oyunları’nda yarışacak genç ve dinamik sporcular yetiştirmek olduğunu belirtti.

Başkan Kurtulan; “ Bu anlamda öncelikle bu işin aktörleri sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca bu başarıyı bizlere yaşatan tekvandocularımızı yarışmalara hazırlayan antrenörlerimize emek ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tekvando takımımız, Türkiye Şampiyonası’nda iyi bir derece elde ederek Balkan Şampiyonası’ndaki yerini alacaktır ” dedi.

Mustafakemalpaşa Belediyespor Yıldız Kız Tekvando Takımı, Samsun’daki Türkiye Şampiyonası’nda; 44 kg’da Gamze Altıntaş, 47 kg’da Gizem Yıldız ve Mine Kalkan, 51 kg’da Selin Ağarık ve 55 kg’da Fatma Başarırı ile madalya arayacak.