‘Yıldız Kızlar’dan farklı galibiyet’

17-12-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor Yıldız Bayan Basketbol Takımı, ligdeki ilk galibiyetini İlkem Gençlik Spor karşısında alarak, moral buldu.      Bursa Basketbol İl

‘Yıldız Kızlar’dan farklı galibiyet’

Bursa Basketbol İl Temsilciliği’nin 2012-2013 Sezonu’nda düzenlediği yerel lig müsabakaları hızla sürüyor.
      Ligde başarı hedefleyen Yıldız Bayanlar, ikinci maçında deplasmanda karşılaştığı İlkem Gençlik Spor’u 97-9 gibi faklı bir skorla mağlup ederek, galibiyetle tanıştı.
Baştan sona üstün bir oyun sergilediği maçta rakibini saf dışı bırakan Yıldız Bayanlar, gruptan çıkmak için önemli bir avantaj elde ederek, umutlarını sürdürdü.
     Grubunda 6 takım bulunan Mustafakemalpaşa Belediye Spor, Bursa Büyük Şehir Belediye Spor, Bursa Oksijen Gençlik Spor, İlkem Gençlik Spor, Biz Olalım Spor ve Çimen Spor takımları ile çift devreli lig usulüne göre karşılaşacak.
     Mustafakemalpaşa Belediyespor Basketbol Takımları’nın ligde kendi kategorilerinde bugüne kadar oynadıkları maç sonuçları şöyle;

Yıldız Erkek Basketbol Takımı

Mustafakemalpaşa Belediye Spor - Oksijen Spor  (82 - 54)
     İlkem Gençlik Spor - Mustafakemalpaşa Belediye Spor  (82 - 54)
     Mustafakemalpaşa Belediye Spor - Mudanya Gençlik Spor (75 - 30)