Yıldız Erkeler Bursa Yerel Ligde mücadele ediyor

12-10-2011    Mustafakemalpaşa Belediyespor Basketbol Takımı Yıldız Erkeler (B) Grubu, 2011-2012 sezonu yerel lig karşılaşmalarına başladı.       Bursa

Yıldız Erkeler Bursa Yerel Ligde mücadele ediyor

Bursa Yerel Ligde Mücadele eden Mustafakemalpaşa Belediyespor Basketbol Takımı Yıldız Erkekler (B) Grubu, ilk maçında galip oldu. Maçın ilk yarısını 29-14 önde tamamlayan Mustafakemalpaşa Belediyespor Basketbol Takımı, bu üstünlüğü maç sonuna kadar devam ettirdi.  Gemlik Gücümspor ile ilk karşılaşmasını yapan Mustafakemalpaşa Belediyespor Basketbol Takımı maçı 54-40 skorla almayı başardı.

Yıldız Erkekler Grubu’nda Gemlik Gücümspor, Final Gençlikspor, İnegöl Çarşıspor, Orhangazi Gençlikspor, Oksijen Gençlikspor ve İlkem Gençlikspor ile çift devreli lig usulüne göre karşılaşacak olan Mustafakemalpaşa Belediyespor Basketbol Takımı, ilk maçında farklı galip gelerek grubunda iddialı olduğunu gösterdi.