Yeşilova'da şehitler için mevlit

01-01-1970 Mustafakemalpaşa Yeşilova Mahallesi'nde '15 Temmuz Darbe Şehitleri' için mevlid-i şerif okutuldu.

Yeşilova'da şehitler için mevlit

Mustafakemalpaşa Yeşilova Mahallesi'nde '15 Temmuz Darbe Şehitleri' için mevlid-i şerif okutuldu.Yeşilova Cami'nde Cuma namazında okutulan mevlide, kadın-erkek bin dolayında vatandaş katıldı.Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Kaymakam Mustafa Masatlı'nın da katıldığı mevlit programında camiyi dolduran vatandaşlar, şehitleri dualarla anarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yeşilova'nın kanaat önderlerinden Çiğdem Ailesi tarafından mevlide katılanlara pilav, helva ve ayran dağıtıldı.