Yerel Gündem 21 İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Ulaşmaya Devam Ediyor

04-02-2010 Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için yardım kampanyasını tüm hızıyla sürdürüyor. Yardım yapabilecek Mustafakemalpaşalı hayırseverlere

Yerel Gündem 21 İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Ulaşmaya Devam Ediyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için yardım kampanyasını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yardım yapabilecek Mustafakemalpaşalı hayırseverlere bastırılan afişlerle ulaşmayı hedefleyen Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri ve Meclis Üyesi Nuray Laçiner “ Vatandaşlarımız bu konuda oldukça duyarlılar. Bu güne kadar sürekli destek oldular. Bundan sonrada aynı şekilde desteklerini sürdüreceklerine inanıyorum. Özellikle kışın sert geçtiği bugünlerde yardımlara biraz daha fazla ihtiyaç var. Bu konudaki çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırdık. Hayırsever vatandaşlarımızdan da hava şartları nedeniyle daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız 613 10 21 numaralı telefonu arayarak bizlere ulaşabilirler” dedi.