Yeni yılın ilk bebeğine hediye

09-01-2014 yeni yılın ilk bebeğine Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından altın hediye edildi. 2014 yılının ilk bebeği Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde dünyaya gözlerini

Yeni yılın ilk bebeğine hediye

Mustafakemalpaşa'da yeni yılın ilk bebeğine Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından altın hediye edildi. 2014 yılının ilk bebeği Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde dünyaya gözlerini açtı. Çırpan Mahallesi'nde yaşayan Tuğba ve Serkan Turgut çiftinin oğlu Ahmet Talha'yı doğumundan bir kaç saat sonra hastanede ziyaret eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bebeğe altın taktı. 4 bin gram ağırlığında 51 santim boyunda sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen Ahmet Talha bebeğin Turgut Ailesi'nin mutluluğuna mutluluk katmasını dileyen Başkan Kurtulan; " Tuğba  anne yeniyılda ailesine çok güzel bir armağan verdi. Ahmet Talha  bebeğin ömrü bereketli, bahtı açık olsun, inşallah vatanımıza ve milletimize hayırlı bir  evlat olur. Ailesine bereket, sağlık ve sıhhat getirir" dedi. İlk bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşayan 23 yaşındaki anne Tuğba Turgut ise ziyaretten dolayı muutluluk duyduğunu söylerken, 2014 yılının ilk bebeği olmasnın ayrıca sevincini yaşadıklarını kaydetti. 27 yaşındaki baba Serkan Turgut ise Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a teşekkür ederek, Ahmet Talha'nın kendisini 2014'ün en mutlu insanı yaptığını sözlerine ekledi. Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde geçtiğimiz yıl 930 bebeğin dünyaya geldiği öğrenildi.