Yeni spor salonunda inceleme

13-12-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde bulunan yeni Kapalı Spor Salonu’nun da incelemelerde bulundu.      5

Yeni spor salonunda inceleme

5 ay içerisinde tamamlanan ve yaklaşık 680 bin TL’ye mal olan salonu gezen Başkan Kurtulan, çok amaçlı spor kompleksi olarak kullanılacak olan yapı hakkında Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ali Kandemir’den bilgiler aldı.
     Ziyarette; Müdür Kandemir’den yeni spor salonunun küçük eksiklikler dışında bitirildiği bilgisini alan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’nın güzel bir hizmete daha kavuştuğunu dile getirdi.
     Yeni Kapalı Spor Salonu’nun Mustafakemalpaşa için önemli bir spor tesisi haline getirileceğini söyleyen Başkan Kurtulan; “250 kişilik Kapalı Spor Salonu’nda, tribünler, soyunma odaları, duşlar, lavabolar yer alıyor. Her türlü konforun düşünüldüğü salonda, basketbol, voleybol, hentbol ve güreş gibi salon sporları yapılabilecek. Bin 272 metrekare kapalı alana sahip olan salonun çevre düzenlemesini de en kısa süre de yapacağız” dedi.
     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, son olarak okul öğretmenleri ile bir araya gelerek sohbet etti.

.