Yeni Meclis Salonu’nda ilk toplantı yapıldı

04-07-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısı, Belediye Hizmet Binası’nda yapılan yeni ‘Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.        Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet Binası, Temmuz ayı

Yeni Meclis Salonu’nda ilk toplantı yapıldı

Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet Binası, Temmuz ayı meclis toplantısına ilk ev sahipliğini yaptı. Belediye Hizmet Binası içerisinde yapılan yeni Meclis Salonu, Temmuz ayı meclis toplantısı ile kapılarını ilk kez açarken, Belediye Meclis üyeleri toplantıya tam kadro katıldılar ve vatandaşlar da bu ilk toplantıya büyük ilgi gösterdiler.

Meclis gündemine geçmeden önce bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, göreve geldiği 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinden bu yana bir çok mekanda toplantılar yaptıklarını söylerken, yeni salonun üyelerin çalışmalarını daha rahat ve verimli kılacağına inandığını belirtti. Başkan Kurtulan; “ İnşallah yeni binamızda Meclis Üyelerimizle birlikte Mustafakemalpaşa’ya hayırlı hizmetler yapmak nasip olur. Mustafakemalpaşa için hayırlı olsun. Belediye Hizmet Binamız en kısa sürede tam anlamıyla hizmet vermeye başlayacak. Tüm birimlerimiz burada toplanacak ve halkımıza hizmet verecek. Yeni binamızın personelimizin performansını da arttıracağını düşünüyorum. İnşallah bu binada Mustafakemalpaşa’yı daha güzel yarınlara taşımak için birçok proje hayata geçecek” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Marmara Belediyeler Birliği tarafından Mustafakemalpaşa Belediyesi ile ilgili çeşitli projelerin ödül töreni slayt eşliğinde meclis üyeleri ile paylaşıldı.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından “Yapı İşleri, Mimarî Projeler ve Ulaşım Hizmetleri” dalında 2. Olan Belediye Hizmet Binası ve Adnan Menderes Meydanı’nın yapımını üstlenen Danış Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abit Danışman, Statik Proje Müellifi İnşaat Mühendisi Atilla Demirtaş ve Mimari Proje Müellifi Mimar Hakan Erkan’a, Başkan Sadi Kurtulan tarafından plaket verildi.

.