Yeni mahalleler parke ile donatılacak

10-12-2014 Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda sürdürülen parke, yol yapım ve onarım çalışmaları yeni yılla birlikte hız kazanacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi ile Kazım-Memduh

Yeni mahalleler parke ile donatılacak

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda sürdürülen parke, yol yapım ve onarım çalışmaları yeni yılla birlikte hız kazanacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi ile Kazım-Memduh Yüzgüllü Ortaklığı arasında yeni dönemde 131 mahallede yürütülecek üst yapı çalışmaları için ihale sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve yüklenici firma adına Kazım Yüzgüllü’nün imzaladığı sözleşmeyle, Mustafakemalpaşa’nın muhtelif cadde ve sokaklarında 120 bin m2’lik parke, 20 bin metre bordür, 24 bin metre yağmur oluğu, yol yapım ve onarım çalışmaları yapılacak.   Sağlıklı ve güvenli ulaşım   Belirli bir program dâhilinde çalışarak her cadde ve sokağı parke taşı ile buluşturduklarını söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2014 yılında 53 bin m2 parke, 10 bin metre yağmur oluğu ve 4 bin metre de bordür döşendiğini belirtti. 5 yılda mahallelerin toz ve çamurdan kurtarılarak, sağlıklı ve güvenli bir ulaşıma kavuştuğunu dile getiren Başkan Sadi Kurtulan, yeni dönemde merkeze bağlanan mahallerde de aynı çalışmaların hızla devam edeceğini söyledi. İhale bedelinin 1.984 milyon TL olduğunu belirterek, çalışmalarının 360 iş günü içinde tamamlanacağını sözlerine ekleyen Başkan Kurtulan;  “ Hedefimiz, tüm mahallerimizde sağlamlığı ve görselliği de öne çıkararak kaliteli bir üst yapı hizmeti sunmaktır” dedi.