Yeni Kaymakam’a ‘hoş geldin’ ziyareti

27-10-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kaymakam Yalçın Bulut’a ‘hoş geldin’ ziyaretinde bulundu. İçişleri Bakanlığı’na ait Vali Yardımcılıkları, Kaymakamlık ve bazı kurumlarda yapılan

Yeni Kaymakam’a ‘hoş geldin’ ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kaymakam Yalçın Bulut’a ‘hoş geldin’ ziyaretinde bulundu. İçişleri Bakanlığı’na ait Vali Yardımcılıkları, Kaymakamlık ve bazı kurumlarda yapılan atama kararlarından sonra Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı’na getirilen Yalçın Bulut’a göreve başlamasının ardından ilk ziyaret Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan geldi. Başkan Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Enver Erdoğan ve Mustafa Eren’le birlikte yeni Kaymakam Bulut’u makamında ziyaret etti.   ‘İşbirliği içinde çalışacağız’   Kaymakam Yalçın Bulut’u tebrik ederek, görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’nın sorunlarını el birliği ile çözmek için mesai harcayacaklarını söyledi. Mustafakemalpaşa’nın bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla beraber büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Kurtulan; “ Bu güzel aile Kaymakamımızın göreve başlamasıyla daha da güçlendi. Hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Belediye olarak Kaymakamlık ile işbirliği içinde olarak ekonomik, sosyal ve kültürel alanda Mustafakemalpaşa’yı daha da ileriye taşıyacağız” dedi. Başkan Kurtulan ve ziyaret heyetine teşekkür eden Kaymakam Yalçın Bulut ise Mustafakemalpaşa’da göreve başlamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Daha önce İstanbul Vali Yardımcısı olarak görev yaptığını belirten Kaymakam Bulut; “ Mustafakemalpaşa, Bursa’nın en önemli ilçelerinin başında geliyor. Gerek konum gerekse de nüfus olarak gelişime açık. Bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte özverili bir şekilde çalışarak bölgemizi her alanda kalkındırma gayreti içinde olacağız” dedi.