Geri Dön

Yeni İstanbul Tiyatro Grubu Gönülleri Fethetti

17-11-2009 Organizasyonu ile Yeni İstanbul Tiyatro Grubu “ Canım Öğretmenim” ve “ İbret” adlı 2 perdelik oyunla Kazım Barış Çokan Kültür

Yeni İstanbul Tiyatro Grubu Gönülleri Fethetti

17-11-2009 Organizasyonu ile Yeni İstanbul Tiyatro Grubu “ Canım Öğretmenim” ve “ İbret” adlı 2 perdelik oyunla Kazım Barış Çokan Kültür

Belediyemiz Organizasyonu ile Yeni İstanbul Tiyatro Grubu “ Canım Öğretmenim” ve “ İbret” adlı 2 perdelik oyunla Kazım Barış Çokan Kültür Merkezinde ücretsiz olarak sahne aldı.

Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde sahne alan Yeni İstanbul Tiyatro Grubu “ Canım Öğretmenim” 2 perdelik komedi oyunu ile, dün sabah 11:30 ve 14:00 saatlerinde ( 2 seans) İlköğretim okulu öğrencilerine, “İbret” isimli oyunları ile saat 15:00’te lise öğrencilerine, akşam saat 19:30’da ise tüm ilçe halkı için sahne aldı.

Eşinin ölümünün ardından bir oğlu ve bir kızı ile hayata tutunmaya çalışan bir annenin çocukları arasında yaşadığı karmaşayı ve çok sevdiği oğlunun eviyle olan kopukluğunun sergilendiği oyuna; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Korkmaz, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Atilla Taşören, Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra çok sayıda tiyatro sever katıldı.

Esmagül Meniktan’ın derleyip sahneye koyduğu; Arda Koç, İnci Bayındır, Tarık Şahin, Ramazan Danoğlu, Barış Güzeloğlu, Murat Zorlu ve Esmagül Meniktan’ın rol aldığı tiyatro oyunları ilçe halkından yoğun ilgi görürken, gecenin sonunda Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “ Yeni İstanbul Tiyatro gurubuna bu akşam bize sahneledikleri oyunlarından dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizde bize faydası olacak bu tür organizasyonlar imkânlarımız dâhilinde devam edecek. Ailelerimize ve geleceğimizin sahibi gençlerimize örnek olacak faaliyetlerin Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak sonuna kadar destekçisiyiz” diyerek oyuncuları tek tek tebrik edip, performanslarından dolayı çiçek takdim etti.