‘Yeni dönemde yeni hizmetler gelecek’

28-02-2014 Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Sadi Kurtulan, Büyük Şehir Yasası ile birlikte köylere yapılan hizmetlerin artacağını, alt

‘Yeni dönemde yeni hizmetler gelecek’

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Sadi Kurtulan, Büyük Şehir Yasası ile birlikte köylere yapılan hizmetlerin artacağını, alt yapı ve su sorunlarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağını söyledi. Başkan Sadi Kurtulan, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında;  Çaltılıbük, Kestelek, Camandar, Döllük, Hacı Ali, Hisaraltı ve Behram köylerini ziyaret etti. Köy kıraathanelerinde vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,  Mustafakemalpaşa’da son beş yılda hızlı bir değişim yaşandığını, Bursa Büyük Şehir Belediyesi ile birlikte yeni projeleri hayata geçireceklerini dile getirdi.   ‘Daima millet, daima hizmet’   Yeni dönemde Mustafakemalpaşa’nın Bursa sınırlarına dâhil olacağının altını çizen Başkan Kurtulan şöyle konuştu; “  Bu yasa ile birlikte Mustafakemalpaşa’nın 104 köyü ve 6 beldesi mahalle olacak. Bu yeni durum, mahallelerimizin kalıcı hizmetlere daha kolay ulaşmasını sağlayacak. En uzaktaki köyümüz dahi yatırımını alacak, yaşam standardı artacak.  Alt yapıdan, temizliğe, sulamadan, tarımsal kalkınmaya kadar her yatırım, Bursa Büyük Şehir ve Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin ortak çalışmalarıyla hayata geçirilecek. Halkımız 12 yıldır Türkiye’nin geldiği noktanın farkında.  Hizmet üretmek, iş üretmek, gençlerimize yeni iş sahaları açmak, mahalle statüsüne dönüşecek belde ve köyleri ile birlikte çağdaş, katılımcı ve Bursa ile bütünleşmiş bir Mustafakemalpaşa için milletimizden destek istiyoruz. Yaygaraya, kavgaya, karalamaya harcayacak vaktimiz yok. Millete hizmet için çıktığımız bu yolda milletimizle birlikte daha yaşanılır bir Mustafakemalpaşa için yolumuza devam edeceğiz” dedi.