Yeni binamızda hizmetinizdeyiz

04-07-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin en büyük hizmet projelerinden biri olan Belediye Hizmet Binası vatandaşa hizmet vermeye başladı.     Temmuz ayı itibariyle yeni yerinde

Yeni binamızda hizmetinizdeyiz

Temmuz ayı itibariyle yeni yerinde tüm birimleri ile hizmet vermeye başlayan Belediye Binası vatandaşlarında büyük beğenisini kazanıyor.
    Vatandaşlara kolaylık olması açısından giriş katında Santral, Danışma, Hizmet Masaları, Tahsilat, Zabıta Müdürlüğü, Teknik Başkan Yardımcısı Odası, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Gelir İşleri, İmar Müdürlüğü birimleri yer alırken, birinci katta; İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Yazı işleri Müdürlüğü, Fen işleri Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Satın Alma Birimi, üç başkan yardımcısı odaları bulunuyor. İkinci katta ise Başkanlık Makamı, Özel Kalem Müdürlüğü, Meclis Salonu ve Basın Birimi yer alıyor. Çatı katı ise Bilgi İşlem Birimi ve toplantı salonu olarak hizmet veriyor.
    Yeni binanın tüm ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “ Mustafakemalpaşa halkının uzun yıllardır beklediği en büyük projelerimizden biri olan hizmet binasını tamamlayarak vatandaşımıza daha güvenilir, güler yüzlü , ferah bir ortamda şeffaf belediyecilik anlayışıyla hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Tüm ilçe halkımıza hayırlı olsun” dedi.
    Bu arada Başkan Kurtulan projenin diğer etaplarının da en kısa zamanda başlayacağının müjdesini verdi.

.