Yeni Belediye Başkanımız Göreve Başladı

26-12-2010 Yeni Belediye Başkanımız Göreve Başladı 29 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı’na seçilen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mazbatasını alarak göreve

Yeni Belediye Başkanımız Göreve Başladı
29 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı’na seçilen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mazbatasını alarak göreve başladı.

Belediye meclis üyeleri ile beraber saat 11:30’da ilçe seçim kuruluna giden Başkan Kurtulan, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Asli Ceza Hakimi Halil Aydın’ın elinden aldı. Belediye Meclis Üyeleri, Millet Vekilleri Ali Koyuncu, Mehmet Tunçak, Akp İl Başkanı Sedat Yalçın, Yardımcısı Cafer Yıldız, Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, Karacabey AKP İlçe Başkanı Adem Surguç, AKP Mustafakemalpaşa ilçe yönetimi ile beraber Belediye Binasına gelen Başkan Kurtulan, burada belediye çalışanları ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Belediye binasına giriş yapan Kurtulan’ı, kapıda eski Belediye Başkanı Hayri Öztetikler karşıladı. Devir teslim töreninde eski Belediye Başkanı Hayri Öztetikler ilk önce belediye başkanı rozetini, telsiz ve makam odasının anahtarlarını teslim ederek “ bana bugüne kadar bu görevi yapma fırsatı veren ilçe halkına teşekkür ederim. Demokrasinin gereği halkımız Sadi kardeşimizi tercih etti. Kendisine bundan sonra başarılar dilerim” dedi. Ve Şeyh Edebali’nin öğüdünü okutturdu. Yeni Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’da “ Bana bu görevi veren ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum. Hep beraber çalışarak beldemizi daha güzel yaşanır bir yer olması için çalışacağız” diyerek eski başkan Öztetikler’e teşekkür plaketi verdi. Millet Vekili Ali Koyuncu ise “ Değerli halkımıza Sadi Kurtulan’ı tercih ettikleri için bugüne kadar belediye başkanlığı yapan herkese teşekkür ediyorum” diye başladığı konuşmasında “ ortak paydamız halkımıza hizmet etmektir. Ben Ali Koyuncu, kardeşimiz Sadi Kurtulan ve teşkilatımızla beraber hizmet etmeye gayret edeceğiz” dedi. Ardından Eski Başkan Hayri Öztetikler’i kapıya kadar uğurlayan Kurtulan daha sonra toplantı salonuna geçerek belediye meclis üyeleri ile birlikte tebrikleri kabul etti. Bizlerde belediye ailesi olarak yeni başkanımıza hayırlı olsun diyor, görevinde başarılar diliyoruz.