Yaz etkinlikleri coşkusu sürüyor

13-06-2011 Belediyesi Adnan Menderes Kent Meydanı yaz etkinlikleri devam ediyor.      Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu uzun bir aradan sonra Adnan Menderes

Yaz etkinlikleri coşkusu sürüyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Adnan Menderes Kent Meydanı yaz etkinlikleri devam ediyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu uzun bir aradan sonra Adnan Menderes Kent Meydanı’nda dinleyicisiyle buluştu. Yaz ayının gelmesiyle birlikte ilçe halkına yönelik çeşitli etkinliklere ağırlık veren Mustafakemalpaşa Belediyesi yine coşkulu bir programla Mustafakemalpaşalılarla buluştu.

Önceki gece Adnan Menderes Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen programa; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, Mustafa Eren, Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda Mustafakemalpaşa Belediyesi Halk Dansları Grubu, Osmangazi Belediyesi Gösteri Sanatları ekibi gösterileri ve Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu sahne aldı.

Uzun bir aradan sonra dinleyicisiyle buluşmanın heyecanını yaşayan Türk Müziği Korosu birbirinden güzel parçalarıyla sahne alırken, halk dansları toplulukları ise çeşitli yörelerin oyunlarıyla izleyicisi ile buluştu.

Adnan Menderes Kent Meydanı’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen programa ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.