Yavuz Süt Mamulleri ikinci adresinde

20-09-2012 esnaflarından Yavuz Süt Mamulleri sahibi Hayati Yavuz, süt mamulleri ürünlerini ikinci adreslerinde ilçe halkının hizmetine sundu.   Bursa Caddesi üzerinde yer alan

Yavuz Süt Mamulleri ikinci adresinde

Mustafakemalpaşa esnaflarından Yavuz Süt Mamulleri sahibi Hayati Yavuz, süt mamulleri ürünlerini ikinci adreslerinde ilçe halkının hizmetine sundu.

Bursa Caddesi üzerinde yer alan ikinci adreslerinde faaliyete başlayan Yavuz Süt Mamulleri açılışını, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılış törenine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, firma sahipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan duanın ardından işyeri açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “Yavuz Süt Mamulleri sahiplerine ve ilçe halkına bu  iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Kendileri Mustafakemalpaşa’da güvenilirliği ve çalışkanlıkları ile örnek olmuş bir firmadır. Satış ve ürün kalitesine önem vererek bu sektörde vatandaşlara en iyi hizmeti sunacaklarına inancımız sonsuzdur. Bu anlayış içerisinde bugünlere gelmişler ve ikinci adreslerinde sizlere hizmet etmenin heyecanını yaşamaktadırlar. Bu vesile ile kendilerini tebrik ediyor, yeni işyerlerinin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Açılışın ardından davetlilere Mustafakemalpaşa Tatlısı ikram edildi.

.