Geri Dön

Yarım asırlık çınarlara Sevgililer Günü jesti

14-02-2017 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 63 yıldır aynı yastığa baş koyan yaşlı çifte Sevgililer Günü jesti yaptı.

Yarım asırlık çınarlara Sevgililer Günü jesti

14-02-2017 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 63 yıldır aynı yastığa baş koyan yaşlı çifte Sevgililer Günü jesti yaptı.

Tüm dünyada kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü'nde anlamlı bir etkinliğe imza atan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Güllüce Mahallesi'nde yaşayan 4 çocuk 9 torun sahibi

Cemali-Mümine Bulut çiftini, aynı gün nikah masasına oturan genç evliler Ahmet-Esin Sevinç çifti ile birlikte evlerinde ziyaret etti.

Yaşlı çiftin elini öperek günün anısına hediye takdim eden Başkan Sadi Kurtulan,  milleti ayakta tutan en güçlü olgunun sevgi ve saygıyla örülmüş bir aile olduğunu söylerken, 1954 yılında evliliğe ilk adımını atan Bulut çiftinin gençlere örnek olması dileğinde bulundu.

 

'Sevgi her şeyin özüdür'

 

Başkan Kurtulan; " Nikahını kıydığımız gençlerimizin mutluluğunu bir yastığa uzun yıllar baş koymuş, samimiyeti artarak devam eden ve örnek bir beraberliği olan Bulut Ailesi ile paylaşmak istedik. Kişi yaşadığı toplumu, dünyayı önce birisini severek başlar. Sevgi, güzel olan her şeyin özüdür. İnsanın olduğu her yerde sevgi vardır. Bu özün meyvesi, geleceğe bırakacağımız yegane miras ise ailedir. Hayatımızın en önemli süreci bir yuva kurmak ve aile sahibi olmaktır. Evlilik hayatı, karşılıklı anlayış ve fedakârlığa muhtaçtır. Sadakatleriyle herkese örnek olan Bulut Ailesi'ne de sıhhatli bir yaşam diliyor, bu özel günde yeni bir hayata adım atan gençlerimize hayırlar getirmesini diliyorum." 

 

'Birbirinizi kırmayın'

 

Duygusal anların yaşandığı ziyarette 63 yıllık evliliğin sırrını paylaşan Cemali Bulut (83) gençlere birbirlerini kıracak sözlerden sakınmaları tavsiyesinde bulunurken; " Sabırlı olun, kavga etmeyin. Eğer eşinizi yalnız bırakmak istemiyor, uzun yıllar sağlıklı ve huzurlu yaşamak istiyorsanız sigaradan da uzak durun" dedi.