Yangın Eğitimleri Devam ediyor

25-01-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yangın konusunda bilgilendirme eğitimlerine devam ediyor.        Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri, ilçede yer alan eğitim kurumlarından,

Yangın Eğitimleri Devam ediyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri, ilçede yer alan eğitim kurumlarından, özel kuruluşlardan ve diğer resmi kurumlardan gelen yangın eğitim ve tatbikat istekleri doğrultusunda eğitimlerini sürdürüyor.

Yangının çıkmadan önlenmesi, yangın çıktığında en kolay söndürme yöntemleri, yangına ilk müdahale nasıl yapılır gibi konularda teorik ve birebir uygulamalı olarak eğitimler gerçekleştiren İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri, geçtiğimiz günlerde Tatkavaklı Belediye Personeli’ni yangın konusunda bilgilendirdi.

21 personelin hazır bulunduğu eğitimler, İtfaiye Eğitim Personeli İlhan Kaygısız tarafından teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, gelen talepler doğrultusunda yangın konusunda bilgilendirme eğitimlerine devam edileceği bildirildi.

.