Yamaç paraşütünde bir derece daha

09-11-2018 Mustafakemalpaşa Belediye Spor Yamaç Paraşütü Takımı, Türkiye Hedef Şampiyonası'ndan dereceyle döndü. Hava Sporları Federasyonu’nun 4 etap olarak düzenlediği Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası'nın finali, 2-4 Kasım 2018 tarihleri arasında Milas Bele

Yamaç paraşütünde bir derece daha

Hava Sporları Federasyonu’nun 4 etap olarak düzenlediği Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası'nın finali, 2-4 Kasım 2018 tarihleri arasında Milas Belediyesi’nin destekleri ve ÖRDOST organizasyonuyla Ören’de gerçekleştirildi.
75 sporcunun başvurduğu, 30 sporcunun seçilerek yarışma hakkı kazandığı Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef  Finali’nde sporcular, Alatepe’den uçarak Ören’deki nokta hedefine en kusursuz şekilde inmeye çalıştı.

Her yarışmacının 6 uçuş yaptığı yarışma birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Genel klasman, takımlar ve kadınlar kategorilerinde düzenlenen Türkiye Yamaç Paraşütü 4. Etap Şampiyonası'nda başarıyla mücadele eden Mustafakemalpaşalı sporcular, Nilüfer'deki ikinciliğin ardından Muğla'da da madalya kürsüsüne çıktı.
Hedef Şampiyonası’nda takımlar kategorisinde; Dostum Doğa Sporları ve Turizm Merkezi birinci, Nilüfer Belediyesi ikinci, Mustafakemalpaşa Belediyesi ise üçüncü oldu.
Bahadır Özşekerci, Şevket Tütüncüoğlu ve Özkan Yıldırım'dan oluşan Belediye Spor Yamaç Paraşütü Takımı, Türkiye genelinde kulüpler kategorisinde elde ettikleri üçüncülükle önemli bir dereceye imza attı.

Başarılı sporcular ayrıca şampiyonada  bireysel olarak ilk 10’a girmeyi de başardı.