Yalıntaş Mahallesi’nde sokak iftarı

08-07-2014 Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’da paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirmek amacıyla düzenlediği sokak iftarlarının ikincisini Yalıntaş Mahallesi’nde verdi. Ramazan Ayı’nın sevinci

Yalıntaş Mahallesi’nde sokak iftarı

Mustafakemalpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’da paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirmek amacıyla düzenlediği sokak iftarlarının ikincisini Yalıntaş Mahallesi’nde verdi. Ramazan Ayı’nın sevinci ve bereketinin vatandaşlarla paylaşıldığı iftar yemeğine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Mustafa Eren ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, belediye meclis üyeleri, AK Parti Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, iftar öncesinde tek tek masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. İftar programında bir konuşma yapan Başkan Sadi Kurtulan, Ramazan’ın Türk kültürünün mihenk taşlarından biri olduğunu söylerken, kardeşlik sofraları kurarak hoşgörü ve sevgiye kapı açtıklarını belirtti. Başkan Kurtulan; “ Ramazan ayının esenliğini, insanlığı huzura erdiren manevi atmosferini birlikte yaşamanın mutluluğunu duyuyoruz. 7 yaşından 70 yaşına kadar toplumun tüm kesimlerinin kaynaştığı bu sofralara birlik ve beraberlik içinde sahip çıktığımız sürece gönül köprülerimiz sağlamlaşacaktır. Tüm hemşerilerimin Ramazan Ayı’nı tebrik ediyorum” dedi.