Yalçın kardeşlerden engellilere büyük destek

17-07-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinin başında gelen ve iki yıldır başarı ile devam eden Plastik Kapak Toplama Kampanyası

Yalçın kardeşlerden engellilere büyük destek

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinin başında gelen ve iki yıldır başarı ile devam eden Plastik Kapak Toplama Kampanyası tüm hızıyla sürüyor.
     Belediye Yerel Gündem-21 Genel Sekreterliği’nin ‘ Sen İstersen Ayaklanırım’ sloganıyla yürüttüğü kampanyaya katılan vatandaşların duyarlılığı, engellilere umut olmaya devam ediyor.
     Bugüne kadar birçok engelli vatandaşın tekerlekli sandalyeye kavuştuğu kampanyaya yönelik bir destekte Furkan Yalçın ve Kaan Yalçın kardeşlerden geldi.
Yalçın kardeşler, 7 aydan beri topladıkları 6 bine yakın plastik kapağı, Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı’ya teslim etti.
Başkan Yardımcısı Çakmakçı’yı ziyaret eden Furkan ve Kaan Yalçın kardeşler, engelli vatandaşlara yardım eli uzatmaktan büyük mutluluk duyduklarını söylerken, kampanyaya destek vermek için kapak toplamaya devam edeceklerini dile getirdiler.
     Duyarlı kardeşlere teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı da kampanyaya destek çağrısında bulunarak, ellerinde plastik kapak bulunan vatandaşların, bu kapakları Mustafakemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Yerel Gündem-21 Genel Sekreterliği’ne ulaştırabileceklerini veya 0224 613 10 21 nolu telefonu arayarak bilgi vermeleri halinde adreslerinden teslim alınabileceğini kaydetti.

.