Vergi Dairesi Müdürü Gök’ten Başkan Kurtulan’a ziyaret

22-02-2011 Mustafakemalpaşa Vergi Dairesi Müdürü Sefer Gök, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.        Her yıl 21-27 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi

Vergi Dairesi Müdürü Gök’ten Başkan Kurtulan’a ziyaret

Her yıl 21-27 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası içerisinde bulunduklarını ve bu çerçevede Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret ettiklerini söyleyen Vergi Dairesi Müdürü Sefer Gök, kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması amacıyla Vergi Haftası kutlamaları yapıldığını söyledi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da vergilendirilmiş olan kazancın kutsal olduğunu belirterek, verginin önemine dikkat çekti.