Varna’ya yardım eli

25-06-2014 Belediyesi, Kuzey Doğu Bulgaristan’da yaşanan sel felaketinden zarar gören afetzedelere yardım elini uzattı. 19-20 Haziran tarihlerinde Bulgaristan’ın Varna ve Dobric şehirlerinde

Varna’ya yardım eli

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Kuzey Doğu Bulgaristan’da yaşanan sel felaketinden zarar gören afetzedelere yardım elini uzattı. 19-20 Haziran tarihlerinde Bulgaristan’ın Varna ve Dobric şehirlerinde meydana gelen sel felaketinin ardından Bursa Büyük Şehir Belediyesi ve BAL-GÖÇ’ün başlattığı yardım kampanyasına bir destek de Mustafakemalpaşa’dan geldi. 14 kişinin hayatını kaybettiği felakete sessiz kalmayan Mustafakemalpaşa Belediyesi ve BAL-GÖÇ Şubesi, bölge kuruluşları ve esnafların desteği ile toplanan yaklaşık 70 paket kumanyayı, Bulgaristan’a iletilmek üzere Bursa’daki yardım komitesine teslim etti. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kampanyaya destek veren BAL-GÖÇ Şubesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Yükseller ve Özkaralar marketlerine teşekkür etti.