Van için yardımlar yola çıktı

03-11-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı’nın önderliğinde başlatılan “Van’a Yardım” kampanyasında toplanan malzemeler yola çıktı.     Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı&

Van için yardımlar yola çıktı

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı’nın önderliğinde ilçede yer alan Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, siyasi parti teşkilatları, ilçe esnafı ve vatandaşlar tarafından yapılan yardım malzemeleri belediye tarafından toplanarak Van’a ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Van’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından Türkiye’nin her yerinde yardım seferberliği başlatılırken Mustafakemalpaşa Belediyesi de acil ihtiyaç malzemeleri ve gıda maddelerinden oluşan yardım malzemelerini Van’a yolladı. Kışlık giyecek, battaniye, ısıtıcı, çocuk maması, çocuk bezi gibi çeşitli acil ihtiyaçların yer aldığı malzemeler belediye çalışanları tarafından bir kamyona yüklenerek dün akşam saatlerinde Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ticaret Borsası Başkanı Hasan Yılmazoğlu,Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Personeli, meclis üyeleri ve belediye çalışanları’nın da katılımıyla Kızılay’a teslim edilmek üzere Van’a hareket etti. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “ Belediye, Kaymakamlık, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, siyasi parti teşkilatları, ilçede yer alan çeşitli kurumlar, ilçe esnafı ve Mustafakemalpaşa halkı tek yürek oldu. Van’da depremi yaşayan vatandaşlarımıza destek olmak adına büyük bir duyarlılık örneği göstererek, ihtiyaç duyulan birçok malzemeyi Van’a ulaştırmak üzere bizlere teslim etti. Bizlerde temel ihtiyaç malzemeleri ve gıda maddelerinden oluşan yardım malzemelerini belediye çalışanlarımız ile birlikte toplayıp Van’a yolladık. Destek veren herkese teşekkür ediyorum ” dedi.

.