Vali Karaloğlu’ndan Mustafakemalpaşa’ya ziyaret

30-09-2013 Valisi Münir Karaloğlu, Mustafakemalpaşa’yı ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. İlçe ziyaretleri kapsamında Mustafakemalpaşa’ya gelen Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Kaymakamlık ve

Vali Karaloğlu’ndan Mustafakemalpaşa’ya ziyaret

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Mustafakemalpaşa’yı ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. İlçe ziyaretleri kapsamında Mustafakemalpaşa’ya gelen Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Kaymakamlık ve restorasyonu devam eden tarihi Taş Mektep’te yaptığı incelemelerin ardından bir süre çarşı esnafı ile görüştü. AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın da katıldığı ziyarette daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne geçen Vali Karaloğlu, Kaymakam Vekili Ahmet Yurtseven ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan brifing aldı. Başkan Sadi Kurtulan, ‘etkin ve sürekli hizmet’ anlayışı ile yürütülen çalışmalarla Mustafakemalpaşa’nın Bursa’da ‘sürekli gelişen ve değişen’ bir ilçe konumuna geldiğini söylerken, projeler hakkında Vali Karaloğlu’na bilgiler verdi. Vali Münir Karaloğlu’da Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi. Brifingin ardından Başkan Kurtulan, Vali Karaloğlu’na ziyaret anısına ebru tablosu hediye etti. Mustafakemalpaşa’daki temasları sırasında yapımı devam eden yeni Devlet Hastanesi’nde de incelemelerde bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, yetkililerden bilgiler aldı. Vali Karaloğlu, yüzde yetmişi tamamlanan hastanenin çağdaş yapısıyla vatandaşa birinci sınıf sağlık hizmeti sunacağını dile getirdi.