Vali Harput’tan Başarılı Sporculara Ödül

31-12-2009 Valisi Şahabettin Harput tarafından başarılı sporculara ödül töreni düzenlendi. 30 Aralık 2009 Çarşamba günü saat 14:00’te Bursa İl Özel İdare Meclis

Vali Harput’tan Başarılı Sporculara Ödül

Bursa Valisi Şahabettin Harput tarafından başarılı sporculara ödül töreni düzenlendi.

30 Aralık 2009 Çarşamba günü saat 14:00’te Bursa İl Özel İdare Meclis Salonu’nda düzenlenen törene Ak Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Vali Şahabetin Harput, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Kulüp başkanları ve İl Temsilcileri katıldı.

Ak Parti Milletvekili Ali Koyuncu ve Vali Şahabettin Harput tarafından Belediye Başkanları, kulüp başkanları ve il temsilcilerine spora verdikleri desteklerden ötürü birer plaket takdim edilirken, Milli sporcu ve antrenörlere çeyrek altın verildi. Ödül töreninde Mustafakemalpaşa Belediyespor Taekwondo Kulübünde Milli forma giyen Serkan Sağır’da ödül alan sporcular arasındaydı.

Törende konuşma yapan Vali Harput bu tür organizasyonların sürekli olacağını belirterek spora desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.