Uygur kardeşlerden ziyaret

28-05-2012 Ünlü komedyen, şovmen ve tiyatrocu Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, Mustafakemalpaşa Belediyesi’ni ziyaret etti.      Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, ünlü

Uygur kardeşlerden ziyaret

Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, ünlü tiyatrocuları ağırladığı ziyarette, Mustafakemalpaşa’daki kültürel etkinlikler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, Uygur kardeşlerin gerek televizyonda, gerekse tiyatro sahnelerinde büyük beğeni ile izlendiğini söyledi.

Samimi bir sohbet havasında geçen görüşmede, sanatçıların çalışmaları ve tiyatrodaki gelişmeler ele alındı.

.