Usta bilardoculara ödül

07-03-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Amatörler 3 Bant Bilardo Şampiyonası”nda dereceye giren sporculara ödüllerini verdi.      Kervan Mobilya ana sponsorluğunda,

Usta bilardoculara ödül

Kervan Mobilya ana sponsorluğunda, 10 Şubat tarihinde, 27 bilardocunun katılımıyla başlayan turnuva, geçtiğimiz hafta sonu oynanan final maçları ve ödül töreni ile sona erdi.
     Oldukça çekişmeli geçen 3 bant final mücadelelerinde Abdullah Türkcan şampiyonluğa ulaşırken, Ali Kükrek ikinci, Basri Yelim üçüncü ve Osman Engin ise dördüncülüğü elde etti.
     Turnuvada derece kazanan 4 başarılı bilardocuya Kervan Mobilya AVM’nin hazırladığı çeşitli ödüller, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından verildi.
     Bilardocuları tebrik eden Başkan Kurtulan, bu tür organizasyonların özellikle gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durması ve sosyal yaşantılarının her anını faydalı ve sportif faaliyetlerle geçirmesine katkı sağladığını dile getirdi.
     Başkan Kurtulan, ödül töreninin ardından gençlerle sohbet ederek, bilardo oynadı.

.