Urfalı muhtarlardan dostluk ziyareti

21-03-2016 Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Derneği, Mustafakemalpaşa'ya dostluk ziyaretinde bulundu. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 101. yıldönümü dolayısıyla bu kentteki törenlere katılan Şanlıurfalı muhtarlar,

Urfalı muhtarlardan dostluk ziyareti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Derneği, Mustafakemalpaşa'ya dostluk ziyaretinde bulundu. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 101. yıldönümü dolayısıyla bu kentteki törenlere katılan Şanlıurfalı muhtarlar, dönüş yolunda Mustafakemalpaşa'yı ziyaret etti. Şanlıurfalı 44 muhtar, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı Nedim Serbestol ve Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Kahraman tarafından Adnan Menderes Meydanı'nda karşılandı. Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin misafiri olan muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtarlar arasında kurulan bu dostluk köprüsünün kalıcı olması için el birliği ile çalışacaklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Dadak; " Birbirimizi daha iyi tanıma imkanlarını karşılıklı olarak arttırmalı, ortak değerlerimizi çoğaltmalıyız. Bu ziyaret yeni dostlukların kurulması için güçlü bir adım oldu. Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan nezdinde  tüm Şanlıurfa'ya Mustafakemalpaşa'nın selamlarını iletiyorum" dedi. Şanlıurfa Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Haktankaçmaz ise Belediye Başkan Yardımcısı  Ayhan Dadak ve Muhtarlar Derneği'ne teşekkür ederken karşılıklı ziyaretlerin süreceğini kaydetti. Şanlıurfa Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Haktankaçmaz, günün anısına Belediye Başkan Yardımcısı  Ayhan Dadak'a hediye takdim etti. Şanlıurfalı muhtarlar ziyaret kapsamında Mustafakemalpaşa'yı gezerken TİGEM'de de incelemelerde bulundu.