Geri Dön

Umut Yıldızları umut veriyor

16-02-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi, İŞ-KUR, Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi, Ticaret ve Sanayi Odası ve İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile ‘Umut

Umut Yıldızları umut veriyor

16-02-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi, İŞ-KUR, Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi, Ticaret ve Sanayi Odası ve İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile ‘Umut

     Mustafakemalpaşa Belediyesi, İŞ-KUR, Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi, Ticaret ve Sanayi Odası ve İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile ‘Umut Yıldızı Projesi’ kapsamında düzenlenen ‘Hasır ve Makreme Örgü Kursu’ sergisi ve sertifika töreni yapıldı.

     Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen törene; İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, İlçe Kaymakamı Kazım Karabulut, Belediye Başkan Vekili Galip Çakmakçı, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ersin, Belediye Başkan Yardımcısı Sevgisun Gizli, Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner, Tatkavaklı Belediye Başkanı Orhan Alper, Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Öztenekeci, İSKUR Müdür Yardımcısı Murat Kurt, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri ile kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

     18 Ekim’de başlayan ve 28 Aralık’ta sona eren kursta 21 kursiyer kurs görüp sertifika almaya hak kazanırken, sergilenen ürünler davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Törende ilk konuşmayı yapan İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ersin, proje hakkında bilgi verirken, Kaymakam Kazım Karabulut konuşmasında, yıllardır ihmal edilen bir bölgenin gençlerine yönelik bu kursun başarıya ulaştığını ve bundan sonra da başka kurslar düzenlemek için İSKUR ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. Karabulut, en kısa zamanda ‘domates ekme’ ve ‘mantar toplama’ kurslarını düzenlemek çalışmaların sürdüğünü belirtti.

     Bursa İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz da konuşmasında, yapılan çalışmada emeği geçenleri kutladı ve “Böylesine emek ve yüreğini ortaya koyarak bu ürünleri yapanlar yarın nasıl suç işleyebilir. Bütün kursiyerleri kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz kurs hocası Gökçen Çelenk’e plaket verirken, başarılı olan kursiyerlere sertifikaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. 


,


.

.


.