Uğur Böcekleri sosyal hayata güç katıyor

15-01-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, birlikte öğrenip, birlikte üretmeyi hedef kılan Uğur Böceği Kültür Merkezleri’nin vatandaşların ilgisi sayesinde daha kurumsal bir

Uğur Böcekleri sosyal hayata güç katıyor

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, birlikte öğrenip, birlikte üretmeyi hedef kılan Uğur Böceği Kültür Merkezleri’nin vatandaşların ilgisi sayesinde daha kurumsal bir yapıya kavuştuğunu söyledi. Züferbey ve Hamidiye Mahallesi’ndeki Uğur Böceği Kültür Merkezi şubelerini ziyaret eden Başkan Sadi Kurtulan, kursiyerlerle kahvaltıda bir araya geldi. Kursiyerlerle sohbet ederek, isteklerini dinleyen Başkan Kurtulan, Uğur Böceği Kültür Merkezleri’nin 4 yıldır sürdürdüğü faaliyetlerle insanları yaşadığı mahallelerde mutlu ettiğini, birlik ve beraberlik sağlayarak, sevgi ve saygıyı arttırdığını dile getirdi. Vatandaşlara sanatsal ve kültürel alanlarda beceri kazandırmak, mesleki ve sosyal gelişimlerini artırmak  amacıyla kurulan merkezlerin bir aile ortamı oluşturduğunu belirten Başkan Kurtulan; “ Bu merkezler aracılığı ile başta kadınlarımız olmak üzere binlerce vatandaşımızı sosyal hayatın içine çektik. Vatandaşlarımız da bizlere neler başarabileceğini gösterdi ve göstermeye devam ediyor. Faaliyetleri ile hem kendilerinin hem de Mustafakemalpaşa’nın kültürel ve sosyal hayatını zenginleştiren kursiyerlerimizin sayısı daha da artacaktır. Uğur Böcekleri’nin kurumsal yapısı güçlenecek, nitelikli insan yetiştirerek önemli çalışmalara imzasını atmaya devam edecektir.”  dedi. Uğur Böceği Kültür Merkezi şubelerinde eğitim gören kursiyerlerde kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ederek,  plaket takdim etti.